Sähköinen allekirjoitus

Allekirjoita puhelimella, vahvalla tunnistautumisella tai ilman.

Katso esittelyvideo

Allekirjoituskutsut

Lähetä allekirjoituskutsut muille osapuolille tekstiviestillä tai sähköpostitse suoraan palvelustamme. Saat ilmoituksen sähköpostitse, kun kaikki osapuolet ovat allekirjoittaneet asiakirjan.

Kaksi tapaa allekirjoittaa

SopimusSign Helppo

Piirrä sormella allekirjoituksesi älypuhelimen näytölle. Vaivattomin tapa allekirjoittaa.

SopimusSign Vahva

Tunnistaudu verkkopankissasi tai mobiilivarmenteella.

Juridisesti pätevä

Sähköinen allekirjoitus on juridisesti pätevä tapa allekirjoittaa sopimukset ja muut asiakirjat, Suomessa ja koko EU:ssa. Sähköisestä allekirjoituksesta jää vahvemmat tekniset todisteet kuin perinteisestä allekirjoituksesta.

Kokemuksia palvelusta

AC Oulu on ottanut Sopimuskoneen vaiheittain käyttöön vuoden 2018 aikana. Urheiluseurana meidän tärkeimmät sopimusmallimme ovat pelaaja- ja valmentajasopimukset sekä erilaiset yritysten kanssa tehtävät sponsori- ja yhteistyösopimukset.

AC Oulun tavoitteena on toimintojen digitalisointi ja Sopimuskone on auttanut meitä huomattavasti tässä tavoitteessa – olemme olleet todella tyytyväisiä palveluun ja erityisesti haluun kehittää sitä jatkuvasti. Pelaajasopimus Japaniin tehtiin ja saatiin allekirjoitettuna takaisin muutamassa minuutissa, ilman ainuttakaan tulostusta tai skannausta!

Juho Meriläinen, toimitusjohtaja

Sopimustiedon Sopimuskoneen avulla pääsimme viimeisistäkin papereista eroon eli allekirjoitusta varten tulostettavista toimeksiantosopimuksistamme. Nykyään laadimme kaikki sopimukset Sopimuskoneella sähköisin allekirjoituksin varustettuna.

Sopimusten laatiminen sujuu Sopimuskoneen avulla huomattavasti nopeammin ja sopimukset löytyvät helposti sähköisestä arkistosta. Erityisesti Sopimuskone helpotti keväällä EU:n tietosuoja-asetuksen voimaan astumisesta koitunutta sopimusurakkaa.

Nyt voimme viimein todeta olevamme paperiton toimisto alusta loppuun.

Anu Reniers, toimitusjohtaja

Miksi SopimusSign?

Paperittomuus

Luovu tulostamisesta, postittamisesta ja käsin allekirjoitettujen papereiden skannaamisesta.

Ajansäästö

Älä järjestä enää tapaamisia pelkästään allekirjoitusten keräämiseksi.

Luotettavuus

Seuraa palvelustamme reaaliajassa, milloin kukin osapuoli on allekirjoittanut.