Sopimuskone yksityishenkilöille

Säästä aikaa ja rahaa laatimalla yksityiselämäsi asiakirjat Sopimuskoneella aina valtakirjoista vuokrasopimuksiin ja testamentteihin.

1

Laadi sopimus Sopimuskoneella

Helppoa ja juridisesti pätevää

Valitse tarvitsemasi sopimus

Käytössäsi on tuhansiin eri tilanteisiin mukautuvia sopimuksia yritysten ja yksityishenkilöiden tarpeisiin. Yrittäjänä saat myös päivittäisen liiketoiminnan sopimukset Sopimuskoneeseen.

Sopimus muuntuu tarpeen mukaan

Sopimuskoneella™ luotava sopimus mukautuu tekoälyä hyödyntäen tekemiesi pikavalintojen perusteella tarpeitasi vastaavaksi. Sopimuksen laatiminen Sopimuskoneella on helppoa ja nopeaa. Sopimuskone ohjeistaa sopimuksen laatimisessa.

2

Hyödynnä luottotiedot sopimuksen laatimishetkellä

Huolellinen toiminta

Luottotiedot ja ilmainen riskiluokitus

Tarkista sopimuskumppanisi luottotiedot sopimusta edeltävässä harkinnassa tai sopimuksen laatimishetkellä. Liitä halutessasi sopimuksen liitteeksi ja vältä erilliset liitetiedostot.

Patentti- ja Rekisterihallituksen rekisteritiedot

Tarkista oman yrityksesi tai sopimuskumppanisi rekisteritiedot Patentti- ja rekisterihallituksen rekisteristä. Liitä halutessasi sopimuksen liitteeksi ja vältä erilliset liitetiedostot.

3

SopimusSign - allekirjoita asiakirjat sähköisesti

Täysin sähköisesti ilman kohtaamisia

Allekirjoitus älypuhelimella

Lähetä palvelusta allekirjoituskutsu sopijaosapuolten älypuhelimeen. Allekirjoitus tapahtuu pankkitunnuksin tai sormiallekirjoituksena kosketusnäytöltä.

Allekirjoitus sähköpostilla

Lähetä Sopimuskoneesta tarkastelu- tai allekirjoituskutsu sähköpostilla. Allekirjoitus tapahtuu hiirellä tai touchpadiltä.

4

Sopimus arkistoituu automaattisesti

Turvallinen säilytyspaikka elämäsi sopimuksille

Sopimustilin arkisto

Sopimuksesi arkistoituu automaattisesti turvalliseen Sopimustilin arkistoon, kun kaikki allekirjoitukset on kerätty. Sopimuskone tallentaa arkistoon jatkuvasti myös keskeneräisen version.

Omien asiakirjojen tuonti ja allekirjoitus

Arkistoi Sopimustilillesi omia PDF-muotoisia asiakirjoja. Kerää allekirjoitukset tarvittaessa palvelun allekirjoitustoiminnon avulla.