Osakkeenomistajien yksimielinen päätösasiakirja pikavalinnoin

Sujuvoita päätöksentekoa ilman yhtiökokousta; laadi osakkeenomistajien yksimielinen päätösasiakirja muutamassa minuutissa. Kokeile, miten helppoa se on palvelulla, jota myös juristit käyttävät.

Katso video

Laadi osakkeenomistajien yksimielinen päätösasiakirja maksutta

Yli 20 000 yrityksen hyödyntämä palvelu on käytössäsi heti.

Kokeile ilmaiseksi -painikkeella hyväksyt käyttöehdot ja tietosuojaselosteen.

Miksi yli 20 000 yritystä käyttää Sopimustietoa - ja miksi käyttäjät rakastavat palvelua?

Sopimustieto on yli 20 000 yrityksen hyödyntämä helppokäyttöinen palvelu, jolla laadukkaiden sopimusten ja asiakirjojen laatiminen onnistuu keneltä tahansa, ilman juristia. Palvelu sisältää sisältää yli 7 000 muuntuvaa malliehtoa, joiden yhdistelminä voi luoda asiakirjoja lukemattomiin yritystoiminnan tarpeisiin. Palvelun avulla yritykset toimivat ammattimaisesti ja säästävät huomattavia summia rahaa. Sopimustiedon käyttäjinä on niin pörssiyhtiöitä, tilitoimistoja, lakiasiaintoimistoja, start-upeja, kuntia, oppilaitoksia, yhdistyksiä kuin vuokranantajiakin.

Päätöksenteko ilman yhtiökokousta

Yksimieliset osakkeenomistajat voivat päättää yhtiökokoukselle kuuluvasta asiasta myös yhtiökokousta pitämättä. Yksimielisellä päätösasiakirjalla sujuvoitat ja nopeutat osakeyhtiön päätöksentekoa. Sopimustiedolla laadit yksimielisen päätösasiakirjan pikavalinnoin ja allekirjoitat sen helposti sähköisesti. Vältät samalla yhtiökokouksiin liittyvät muotomääräykset muun muassa kutsuaikojen ja kutsusisältöjen osalta.

Voit tutustua palveluun täysin ilmaiseksi. Laadit Sopimustiedolla osakkeenomistajien yksimielisen päätösasiakirjan pikavalinnoilla alle 10 minuutissa – suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi.

Sopimustieto.fi - Käyttäjien kiittämä palvelu

"Sopimustieto on yksi parhaista verkkopalveluista, joita käytän! Sopimustieto on mahdollistanut täysin paikasta riippumattoman sopimusten hallinnan."

Ilona Kangas, General Manager

"Sopimustieto on monipuolinen kokonaispalvelu. Olen perustanut Sopimustiedon avulla esimerkiksi yli kymmenen osakkaan osakeyhtiön, tehnyt yhtiöjärjestyksen, osakassopimuksen ja hallituksen vakuutuksen PRH:lle siitä, että on toimittu osakeyhtiölain mukaisesti. Kaikki on sujunut loistavasti!"

Anne Idström, talouden erityisasiantuntija

"Olen käyttänyt useita järjestelmiä ja täytyy sanoa, että Sopimustieto on yksi parhaista. Palvelu on yksinkertaisimpia ja käyttäjäkokemukseltaan intuitiivisimpia järjestelmiä, joita olen käyttänyt. "

Tommi Saari, toimitusjohtaja


Jo yli 20 000 yritystä luottaa Sopimustietoon


Yli 8 000 sopimusklausaalia, joiden yhdistelminä syntyy asiakirjoja lukemattomiin tarpeisiin
Yli 8 000 sopimusklausaalia, joiden yhdistelminä syntyy asiakirjoja lukemattomiin tarpeisiin

Palvelu tuo yrittäjien käyttöön laadukkaat ja kattavat yritystoiminnan asiakirjasisällöt suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Luotettava ja turvallinen
Luotettava ja turvallinen

Sopimustieto.fi-palveluun suoritetaan tietoturvatarkastus säännöllisesti. Viimeisin tietoturvatarkastus on suoritettu 17.12.2020 elfGROUP Cyber Security Services Ltd:n toimesta.

Sähköinen kokonaisuus
Sähköinen kokonaisuus

Voit hyödyntää Sopimuskonetta, sähköistä allekirjoitusta (pankkitunnuksilla tai ilman), automaattista arkistointia ja tietopalvelurajapintoja samassa palvelussa.