Tee testamentti vaivattomasti

Oletko laatimassa testamenttia? Lataa maksuton opas ja lue juristien vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin. Näiden vinkkien avulla onnistut varmasti.

Testamentin tekeminen kannattaa

Testamentti on ainoa tapa, jolla voit vaikuttaa omaisuutesin jakautumiseen kuolemasi jälkeen. Testamentilla voit toiveistasi riippuen esimerkiksi varmistaa omaisuutesi pysymisen omassa suvussasi, turvata puolisosi aseman kuolemasi jälkeen, minimoida perintöveron määrän tai lahjoittaa omaisuuttasi hyvään tarkoitukseen. Testamentin tekeminen antaa sinulle myös mielenrauhaa – olethan ilmaissut tahtosi siitä, mitä omaisuudellesi käy kuolemasi jälkeen. Elämän yllätyksellisyyden vuoksi testamentti on viisasta tehdä hyvissä ajoin.

Oppaan sisältö

Tästä oppaasta löydät juristiemme vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin. Annamme käytännön vinkkejä testamentin sisältöön ja kerromme, mitä edellytyksiä testamentille on asetettu laissa. Oppaan lukemisen jälkeen sinulla on erinomaiset lähtökohdat oman testamenttisi laatimiseen.

Helpoin tapa laatia testamentti

Sopimustiedon palvelussa testamentin laatiminen sujuu vaivattomasti keneltä tahansa – laadusta tinkimättä. Sopimustiedon testamenttimallit ovat juristien kehittämiä ja ylläpitämiä. Kyse ei ole vain täytettävistä lomakepohjista, vaan modernista teknologiasta, joka avustaa sinua tärkeän asiakirjasi laatimisessa.

Laadi tilanteeseesi sopiva testamentti edullisesti: