Sähköinen allekirjoitus

Allekirjoita parhaalla tavalla - helposti puhelimella, vahvalla tunnistautumisella tai ilman.

Kaksi tapaa allekirjoittaa

SopimusSign Helppo
SopimusSign Helppo

Piirrä sormella allekirjoituksesi älypuhelimen näytölle. Vaivattomin tapa allekirjoittaa.

SopimusSign Vahva
SopimusSign Vahva

Tunnistaudu verkkopankissasi tai mobiilivarmenteella.

Juridisesti pätevä

Sähköinen allekirjoitus on juridisesti pätevä tapa allekirjoittaa sopimukset ja muut asiakirjat Suomessa ja koko EU:ssa.

SopimusSign Helppoa käytettäessä palveluun syntyy aikaleima, jolla voidaan osoittaa perinteistä allekirjoitusta kattavammin allekirjoitusprosessin eteneminen ja allekirjoituksen syntyhetki. Allekirjoitukseen yhdistettävä puhelinnumero tai sähköpostiosoite antaa lisäksi perinteistä allekirjoitusta vahvemman näytön siitä, että allekirjoituksen on tehnyt juuri tietty henkilö.

SopimusSign Vahvaa käytettäessä allekirjoitettava asiakirja leimataan sähköisesti ja näin vahva sähköinen allekirjoitus leimautuu asiakirjaan PDF-formaatissa. Kyseisessä allekirjoitustavassa on taustalla Signicatin (Signicat As) teknologia ja tunnistuspalvelu. Signicat on Kyberturvallisuuskeskuksen ylläpitämässä luettelossa mainittu hyväksytty tunnistuspalvelu. Allekirjoitussivulta löytyvien allekirjoittajatietojen lisäksi asiakirjatiedostoon on upotettu PAdES-standardin mukaiset tiedot allekirjoituksesta (PDF Advanced Electronic Signature).

SopimusSign Helppo - sujuvin tapa allekirjoittaa


SopimusSign Vahva - allekirjoitus vahvasti tunnistautuen

Allekirjoitettu asiakirja toimitetaan jokaiselle allekirjoittajalle sähköpostitse

Kun kaikki osapuolet ovat allekirjoittaneet asiakirjan, jokainen saa sähköpostiviestin, jonka kautta asiakirjan voi ladata itselleen talteen. Mikäli allekirjoittajalla on palvelu käytössä, asiakirja tallentuu automaattisesti suojatulle Sopimustilille.

Kokemuksia palvelusta

AC Oulu Oy

AC Oulu on ottanut Sopimuskoneen vaiheittain käyttöön vuoden 2018 aikana. Urheiluseurana meidän tärkeimmät sopimusmallimme ovat pelaaja- ja valmentajasopimukset sekä erilaiset yritysten kanssa tehtävät sponsori- ja yhteistyösopimukset.

AC Oulun tavoitteena on toimintojen digitalisointi ja Sopimuskone on auttanut meitä huomattavasti tässä tavoitteessa – olemme olleet todella tyytyväisiä palveluun ja erityisesti haluun kehittää sitä jatkuvasti. Pelaajasopimus Japaniin tehtiin ja saatiin allekirjoitettuna takaisin muutamassa minuutissa, ilman ainuttakaan tulostusta tai skannausta!

Juho Meriläinen, toimitusjohtaja
Accountor Oy Ylivieska

Käytämme Sopimuskonetta muun muassa tasekirjojen allekirjoittamiseen, kokouspöytäkirjojen, vuokrasopimusten, velkakirjojen ja edunvalvontavaltakirjojen laadintaan. Tilitoimistolla madaltuu kynnys vaikeampienkin asiakirjojen laatimiseen asiakasyrityksille, kun käytössä on Sopimuskone.

Mervi Savola, palvelupäällikkö

Miksi Sopimustiedon sähköinen allekirjoitus?

Turvallisuus
Turvallisuus

Sopimustiedon viimeisin tietoturvatarkastus on suoritettu 17.12.2020 elfGROUP Cyber Security Services Ltd:n toimesta

Helppous ja ajansäästö
Helppous ja ajansäästö

Kaikki asiakirjat tulee nopeasti allekirjoitettua ajasta ja paikasta riippumatta. Eikä tarvitse järjestää enää tapaamisia pelkästään allekirjoitusten keräämiseksi.

Luotettavuus
Luotettavuus

Näet palvelusta reaaliajassa, milloin kukin osapuoli on allekirjoittanut.

Yhtenäiset toimintatavat sähköisellä kokonaisuudella
Yhtenäiset toimintatavat sähköisellä kokonaisuudella

Voit luopua epämääräisistä sähköpostien kuittauksista sekä tulostamisesta, postittamisesta ja käsin allekirjoitettujen papereiden skannaamisesta.

Edistyksellinen kuva toiminnastasi
Edistyksellinen kuva toiminnastasi

Allekirjoitutat asiakirjat puhelimella missä ja milloin vain, ja asiakirjasi säilyvät tallessa automaattisesti.

Yli 80 000 käyttäjää luottaa Sopimustietoon

Oikotie
Sanoma
Mestis