Sopimustieto.fi mobiilisovellus

Sopimustiedon mobiilisovellus mahdollistaa sinulle helpon tavan allekirjoittaa ja tarkastaa asiakirjoja missä ja milloin vain.

Arkisto kulkee mukanasi mobiilisovelluksella

Mobiilisovelluksella arkisto kulkee mukanasi. Voit tarkastaa asiakirjoja ja hallinnoida arkistoa paikasta ja kellonajasta riippumatta.

Allekirjoittaminen mobiilisovelluksessa

Mobiilisovelluksen kautta voit helposti allekirjoittaa allekirjoitusnäytteellä - missä ja milloin vain älypuhelimellasi. Sähköinen allekirjoitus on juridisesti pätevä tapa allekirjoittaa sopimukset ja muut asiakirjat, Suomessa ja koko EU:ssa. Sähköisestä allekirjoituksesta jää vahvemmat tekniset todisteet kuin perinteisestä allekirjoituksesta.

Asiakkaiden kiittämä palvelu

MESTIS (jääkiekkoliiton mestaruussarja)

Sopimustiedon teknologian avulla Mestis-seurat voivat toimia vastuullisemmin sekä avoimemmin muun muassa yhteistyökumppaneiden suuntaan ja tämä onkin ollut yksi Mestiksen vahvoista teemoista.

– Yhteystyö Sopimustiedon kanssa helpottaa suuresti Mestiksen sekä Mestis-seurojen toimintaa liittyen sopimusjuridiikkaan sekä muun muassa asiakirja-arkistointiin. Tämän sopimuksen myötä jokaisesta Mestis-seurasta tulee myös Sopimustiedon asiakas. Tällä muutoksella parannamme urheilijoiden, seurojen sekä sidosryhmien oikeusturvaa, kommentoi Mestiksen johtaja Olli Aro.

Suomen Sopimustiedon kehittämä kokonaisteknologia koostuu Sopimuskoneesta, sähköisestä allekirjoituksesta, automaattisesta arkistosta ja tietopalveluista. Palvelu digitalisoi koko asiakirjaprosessin laatimisesta allekirjoittamiseen ja arkistointiin.

– Koemme, että palvelumme suuri arvo on yhteiskunnan digitaalisuuden edistäminen ja vastuullisuuden ja luottamuksen lisääminen eri toimijoiden välillä. Mestiksen teemojen vuoksi yhteistyömme on luontevaa, toteaa Sopimustiedon toimitusjohtaja Marko Teppo.

Suomen Digimarkkinointi Oy

Sopimuskone teki sopimusten tekemisestä yhtä helppoa ja nopeaa kuin Subway teki patonkien tekemisestä. Osoita vain mitkä täytteet haluat, niin valmis patonki on hetkessä valmis.

Olemme käyttäneet Sopimuskoneen laajaa sopimuspankkia moniin tarpeisiin – viimeksi tänään tein hallituksen kokouksen pöytäkirjan palvelussa. Kun otimme Sopimuskoneen käyttöön, ensimmäinen ajatus oli sopimuksenteon nopeuttaminen. Laajasta sopimuspankista on kuitenkin lisäksi löytynyt paljon sellaisia sopimusmalleja, joita meillä ei alun alkaen edes ollut.

Käyttökokemus on ollut hyvä, ja tuntuu että Sopimustiedolla on kova halu kehittää palvelua jatkuvasti paremmaksikin.

Niko Lahtinen, Partner

Miksi Sopimustieto?

Laadi asiakirjat vaivatta oikein
Laadi asiakirjat vaivatta oikein

Juristien ylläpitämät lausekkeet käytössäsi.

Säästä aikaa ja yhtenäistä toimintatavat
Säästä aikaa ja yhtenäistä toimintatavat

Asiakirjojen laatiminen pikavalinnoilla ja valmiiksi luoduilla malleilla.

Kasvata yrityksesi arvoa
Kasvata yrityksesi arvoa

Sopimusasiansa laadukkaasti hoitanut yritys on arvokkaampi ostokohde.

Toimi sähköisesti ja turvallisesti
Toimi sähköisesti ja turvallisesti

Laadi, allekirjoita ja arkistoi asiakirjasi sähköisesti yhdellä alustalla.