Automaattinen arkisto, joka kulkee mukanasi

Palvelun suojattuun arkistoon tallentuvat kaikki asiakirjasi automaattisesti, myös keskeneräiset. Voit asettaa asiakirjoille muistutuksia tärkeistä määräpäivistä ja tehdä asiakirjan arkistokortille muistiinpanoja.

Automaattisuus
Automaattisuus

Arkistoon tallentuvat automaattisesti kaikki asiakirjasi, luonnokset ja valmiit. Voit käyttää mallikansioitamme tai luoda omia.

Hakutoiminnot
Hakutoiminnot

Etsi tarvitsemasi sopimus esimerkiksi allekirjoittajan tai asiakirjan nimen perusteella.

Käyttäjähallinta
Käyttäjähallinta

Kutsu kaikki yrityksesi työntekijät käyttämään arkistoa. Hallitse helposti, kuka näkee mitäkin asiakirjoja.

Arkisto, joka kulkee mukanasi

Pääset arkistoosi sekä tietokoneella että puhelimella. Tarjolla on myös erillinen mobiilisovellus, jonka voit ladata sovelluskaupoista. Yhdistä arkisto sähköiseen allekirjoitukseemme, niin voit hyvästellä tulostamisen, skannauksen ja mapittamisen.

Kokemuksia palvelusta

Drama Queen Communications Oy

Sopimuskone on yksi parhaista verkkopalveluista, joita käytän! Suomen organisaatiomme toimii kahdella eri paikkakunnalla, ja historiaakin on reilusti parikymmentä vuotta. Se tarkoittaa sitä, että sopimuksia on siellä sun täällä tallessa (aika monessa eri sähköpostissa) ja niitä tehdään milloin missäkin toimistossa. Sopimuskone on mahdollistanut täysin paikasta riippumattoman sopimusten hallinnan.

Haluamme myös työskennellä mahdollisimman modernisti lean-ajattelun mukaan, joten tulostukset, postitukset, kassakaappisäilytykset ja jopa pdf:t tuntuvat antiikkisilta. Teemme sopimukset Sopimuskoneessa, joko käyttäen palvelun valmiita asiakirjamalleja tai omia sisältöjämme. Saamme kuittaukset sähköisen allekirjoituksen avulla, ja valmis sopimus on kenen tahansa nähtävissä ja hyvässä tallessa.

Lisäksi Sopimustiedon asiakaspalvelu ja tuki ovat erinomaisia!

Ilona Kangas, General Manager
BRAND toimitilat Oy

Palvelun käyttökokemus on ollut meillä erittäin hyvä! Teemme Sopimuskoneella tätä nykyä valtaosan kaikista sopimuksistamme, muun muassa vuokrasopimukset ja urakkasopimukset. Lisäksi yhtiökokousten pöytäkirjat ja muut hallintoon liittyvät paperit tehdään ja allekirjoitetaan Sopimuskoneella.

Sopimusten muoto on siisti ja toimiva. Myös palvelun automaatio on todella kätevä. Monet pienetkin jutut on mietitty kuntoon; esimerkiksi sopijakumppaneiden tiedot (y-tunnukset, osoitteet) päivittyvät sopimuksiin automaattisesti, mikä nopeuttaa paljon.

Parhaimmillaan sopimus tai muu asiakirja on tehty 10 minuutissa. Ja allekirjoitukset saadaan vaikka Espanjasta, jos tarvitsee. Mapittaminen ja nitominen alkavat olla meillä historiaa, koska Sopimuskone arkistoi automaattisesti kaiken. Asiakirjoja saattaa kertyä useita kymmeniä kuukaudessa, joten ajansäästö on valtava.

Jouko Pannula, yrittäjä
Monitilimahdollisuus
Monitilimahdollisuus

Saat erilliset tilit esimerkiksi yrityksesi tytäryhtiöille, funktioille tai toimipisteille.

PDF-tuonti
PDF-tuonti

Voit tuoda arkistoosi muualla laadittuja asiakirjoja.

Tietoturva
Tietoturva

Käyttäjien asiakirja-aines ja käyttäjätiedot säilytetään palvelimilla, joissa käytetään luokkansa parhaita suojauskäytäntöjä.