Taloyhtiön Sopimuskone Omataloyhtiö.fi:n jäsenille

Ota käyttöösi uusi digitaalinen palvelu taloyhtiön asiakirjojen laatimiseen, allekirjoittamiseen ja arkistointiin. Jäsenetuhinta on alkaen 18 €/kk (norm. 29 €/kk).

Lunasta etusi nyt

Syötä vain taloyhtiön nimi ja sähköpostiosoitteesi, niin voit laatia yhden asiakirjan Sopimuskoneella veloituksetta. Voit aktivoida tilauksen Sopimustilillä Omataloyhtiö.fi:n jäsenedulla. Jäsenetu koskee uusia Sopimustiedon asiakkuuksia ja vain asunto-osakeyhtiöitä.

Laadi, allekirjoita ja arkistoi taloyhtiön asiakirjat - kaikki samassa palvelussa sähköisesti

Omataloyhtiö.fi:n jäsenet saavat alennettuun 18 €/kk hintaan Sopimustiedon kehittämän ja ylläpitämän digitaalisen Taloyhtiötilin (laskutus tapahtuu kerran vuodessa) Kevyt-paketilla. Sopimustiedon palvelussa jäsenet voivat laatia Sopimuskoneella taloyhtiön asiakirjat, allekirjoittaa ne sähköisesti SopimusSignilla ja laaditut asiakirjat arkistoituvat automaattisesti digitaalisen Taloyhtiötilin arkistoon. Jäsenet voivat myös tuoda taloyhtiön PDF-muodossa olevat asiakirjat omaan arkistoonsa.

Helppokäyttöinen työkalu jokaiselle taloyhtiölle

Sopimuskone muotoilee sopimuksesi automaattisesti valintojesi mukaan, tuhansiin eri sopimustilanteisiin. Käytössäsi on kaikki tärkeimmät Omataloyhtiön tarjoamat taloyhtiön asiakirjat Sopimustiedon teknologialla.

Vahva ja Helppo sähköinen allekirjoitus

SopimusSign tarjoaa helpon ja turvallisen tavan allekirjoittaa asiakirjasi juridisesti pätevästi. Älypuhelimella, milloin ja missä vain.

Automaattinen arkistointi

Sopimuskoneella laaditut asiakirjat arkistoituvat automaattisesti Taloyhtiötilillesi, jonne sinulla on pääsy vuorokauden kaikkina aikoina vaikka älypuhelimella.


rullamedia logo
solotes logo
Bisnode logo
täsmä työterveys logo

Miten taloyhtiö hyötyy Sopimuskoneen ja SopimusSignin käytöstä?

Taloyhtiön asiakirjojen laatiminen onnistuu Sopimuskoneen ja SopimusSignin avulla täysin sähköisesti. Sopimuskoneen pikavalintojen avulla asiakirjojen laatiminen on turvallista, helppoa ja nopeaa. Asiakirjat on mahdollista allekirjoittaa sähköisesti joko SopimusSign Helpolla tai SopimusSign Vahvalla. SopimusSign Helppo on nopea tapa allekirjoittaa asiakirjat älypuhelimella. SopimusSign Vahvalla allekirjoittaminen tapahtuu vahvasti tunnistautumalla.