Taloyhtiön Sopimuskone Omataloyhtiö.fi:n jäsenille

Ota käyttöösi uusi digitaalinen palvelu taloyhtiön asiakirjojen laatimiseen, allekirjoittamiseen ja arkistointiin. Jäsenetuhinta on alkaen 18 €/kk (norm. 29 €/kk).

Katso video

Kokeile nyt Sopimustietoa taloyhtiölle maksutta

Saat Sopimustiedon käyttöösi kokonaisuudessaan Omataloyhtiö.fi:n jäsenedulla. Jäsenetu koskee uusia Sopimustiedon asiakkuuksia ja vain asunto-osakeyhtiöitä.

Kokeile ilmaiseksi -painikkeella hyväksyt käyttöehdot ja tietosuojaselosteen.

Paras ja helpoin tapa laatia kaikki taloyhtiön asiakirjat

Omataloyhtiö.fi:n jäsenet saavat alennettuun 18 €/kk hintaan Sopimustiedon kehittämän ja ylläpitämän digitaalisen Taloyhtiötilin (laskutus tapahtuu kerran vuodessa) Kevyt-paketilla. Sopimustiedon palvelussa jäsenet voivat laatia Sopimuskoneella taloyhtiön asiakirjat, allekirjoittaa ne sähköisesti SopimusSignilla ja laaditut asiakirjat arkistoituvat automaattisesti digitaalisen Taloyhtiötilin arkistoon. Jäsenet voivat myös tuoda taloyhtiön PDF-muodossa olevat asiakirjat omaan arkistoonsa.

Helppokäyttöinen työkalu jokaiselle taloyhtiölle
Helppokäyttöinen työkalu jokaiselle taloyhtiölle

Sopimuskone muotoilee sopimuksesi automaattisesti valintojesi mukaan, tuhansiin eri sopimustilanteisiin. Käytössäsi on kaikki tärkeimmät Omataloyhtiön tarjoamat taloyhtiön asiakirjat Sopimustiedon teknologialla.

Vahva ja Helppo sähköinen allekirjoitus
Vahva ja Helppo sähköinen allekirjoitus

SopimusSign tarjoaa helpon ja turvallisen tavan allekirjoittaa asiakirjasi juridisesti pätevästi. Älypuhelimella, milloin ja missä vain.

Automaattinen arkistointi
Automaattinen arkistointi

Sopimuskoneella laaditut asiakirjat arkistoituvat automaattisesti Sopimustilillesi, jonne sinulla on pääsy vuorokauden kaikkina aikoina vaikka älypuhelimella.Miten taloyhtiö hyötyy Sopimustieto.fi-palvelun käytöstä?

Taloyhtiön asiakirjojen laatiminen onnistuu Sopimustiedon palvelun avulla täysin sähköisesti. Sopimuskoneen pikavalintojen avulla asiakirjojen laatiminen on turvallista, helppoa ja nopeaa. Asiakirjat on mahdollista allekirjoittaa sähköisesti joko SopimusSign Helpolla tai SopimusSign Vahvalla. SopimusSign Helppo on nopea tapa allekirjoittaa asiakirjat älypuhelimella. SopimusSign Vahvalla allekirjoittaminen tapahtuu vahvasti tunnistautumalla.

Ota käyttöön

Accountor Oy Ylivieska

Käytämme Sopimuskonetta muun muassa tasekirjojen allekirjoittamiseen, kokouspöytäkirjojen, vuokrasopimusten, velkakirjojen ja edunvalvontavaltakirjojen laadintaan. Tilitoimistolla madaltuu kynnys vaikeampienkin asiakirjojen laatimiseen asiakasyrityksille, kun käytössä on Sopimuskone.

Mervi Savola, palvelupäällikkö
Paperless Oy

Sopimustiedon Sopimuskoneen avulla pääsimme viimeisistäkin papereista eroon eli allekirjoitusta varten tulostettavista toimeksiantosopimuksistamme. Nykyään laadimme kaikki sopimukset Sopimuskoneella sähköisin allekirjoituksin varustettuna.

Sopimusten laatiminen sujuu Sopimuskoneen avulla huomattavasti nopeammin ja sopimukset löytyvät helposti sähköisestä arkistosta. Erityisesti Sopimuskone helpotti keväällä EU:n tietosuoja-asetuksen voimaan astumisesta koitunutta sopimusurakkaa.

Nyt voimme viimein todeta olevamme paperiton toimisto alusta loppuun.

Anu Reniers, toimitusjohtaja