Ota Sopimuskone käyttöön Oikotien Työpaikkojen edulla

Saat nyt 10 % alennuksella älykkään teknologian yrityksesi arkeen. Sopimuskoneella laadit, allekirjoitat sekä arkistoit työsuhteen sopimukset ja muut yrityksen asiakirjat helposti ja täysin sähköisesti. Liity yli 19 000 käyttäjän joukkoon lunastamalla etusi tai keskustele palvelusta lisää asiantuntijamme kanssa.

Lunasta etusi

Syötä vain yrityksesi nimi, alennuskoodisi ja sähköpostiosoitteesi, niin voit laatia yhden asiakirjan Sopimuskoneella veloituksetta. Voit aktivoida tilauksen Oikotien Työpaikkojen edulla rekisteröidyttyäsi.

Palvelu yrityksellesi - laadi, allekirjoita ja arkistoi työsopimukset, työtodistukset ja muut yrityksesi asiakirjat sähköisesti Sopimuskoneella

Oikotien Työpaikkojen asiakkaat saavat Sopimuskoneen käyttöönsä 10 % alennuksella. Etu koskee vain uusia asiakkaita.

Helppokäyttöinen työkalu jokaiselle yritykselle

Sopimuskone muotoilee sopimuksesi automaattisesti valintojesi mukaan, tuhansiin eri sopimustilanteisiin.

Vahva ja Helppo sähköinen allekirjoitus

SopimusSign tarjoaa helpon ja turvallisen tavan allekirjoittaa asiakirjasi juridisesti pätevästi. Älypuhelimella, milloin ja missä vain.

Automaattinen arkistointi

Sopimuskoneella laaditut sopimukset ja asiakirjat arkistoituvat automaattisesti Sopimustilillesi, jonne sinulla on pääsy vuorokauden kaikkina aikoina vaikka älypuhelimella.


lapwall logo
ssagroup logo
sanoma logo
mestis logo
suomen yrittajat logo
taloushallintoliitto logo
hr-tilipalvelu logo
paperless logo
täsmä työterveys logo

Miten yrityksesi hyötyy Sopimuskoneesta?

Hyödyntämällä palvelun älykästä teknologiaa asiakirja- ja sopimusprosesseihin annat yrityksestäsi edistyksellisen ja ammattimaisen kuvan. Sopimuskoneen avulla laadit, allekirjoitat ja arkistoit kaikki yrityksesi asiakirjat täysin sähköisesti. Muun muassa työsuhteen asiakirjojen, hallituksen kokouspöytäkirjojen ja asiakassopimustesi laatiminen onnistuu palvelussa vaivattomasti. Lisäksi saat käyttöösi itse räätälöitävän asiakirjamallin, jolla voit laatia minkä tahansa asiakirjan.