Sovi vaihtelevasta työajasta

Sovi työsuhteesta vaihtelevaan tarpeeseen nollatuntisopimuksella. Kokeile, miten helppoa se on yli 20 000 yrityksen hyödyntämällä Sopimustiedolla.

Katso video

Laadi nollatuntisopimus

Yli 20 000 yrityksen hyödyntämä palvelu on käytössäsi heti.

Kokeile ilmaiseksi -painikkeella hyväksyt käyttöehdot ja tietosuojaselosteen.

Miksi työsuhteista sovitaan Sopimustiedolla - ja miksi käyttäjät ovat ihastuneet palveluun?

Sopimustieto on yli 20 000 yrityksen hyödyntämä helppokäyttöinen palvelu, jolla esimerkiksi työsuhteiden sopiminen onnistuu vaivatta. Palvelussa on saatavilla yli 60 asiakirjaa työsuhteen eri vaiheisiin. Sopimustiedon käyttäjinä on niin pörssiyhtiöitä, tilitoimistoja, lakiasiaintoimistoja, start-upeja, kuntia, oppilaitoksia, yhdistyksiä kuin vuokranantajiakin. Sopimustiedolla yritykset antavat toiminnastaan edistyksellisen kuvan, toimivat ammattimaisesti ja säästävät huomattavia summia rahaa.

Voit tutustua palveluun täysin ilmaiseksi. Laadit ja allekirjoitat Sopimustiedolla nollatuntisopimuksen alle 10 minuutissa suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi.

Sopimustiedon nollatuntisopimuksen sisällöt pohjautuvat työsopimuslakiin, työaikalakiin ja muuhun työlainsäädäntöön. Voit helposti valita sopimukseesi sopivat sisällöt esimerkiksi seuraaviin liittyen:

  • Työsuhteen kesto

  • Koeaika

  • Etätyömahdollisuudet

  • Vuosiloma

  • Irtisanomisaika

  • Salassapito


Sopimustieto - Käyttäjien kiittämä palvelu

"Sopimustiedon palvelu on toiminut erittäin hyvin. Olemme tehneet monenlaisia sopimuksia ja asiakirjoja Sopimustiedolla. Erityisesti kausityöntekijöiden työsuhdeasiakirjoja on tehty paljon. Sähköisestä allekirjoituksesta on ollut iso apu, koska porukka liikkuu meillä paljon ja nimen voi saada sopimukseen tien päälläkin."

Elina Suikki, hankepäällikkö

"Palvelun käyttökokemus on ollut meillä erittäin hyvä! Sopimusten muoto on siisti ja toimiva. Myös palvelun automaatio on todella kätevä. Monet pienetkin jutut on mietitty kuntoon; esimerkiksi sopijakumppaneiden tiedot (y-tunnukset, osoitteet) päivittyvät sopimuksiin automaattisesti, mikä nopeuttaa paljon."

Jouko Pannula, Brand Toimitilat

"Sopimustieto on yksi parhaista verkkopalveluista, joita käytän! Sopimustieto on mahdollistanut täysin paikasta riippumattoman sopimusten hallinnan. Haluamme myös työskennellä mahdollisimman modernisti lean-ajattelun mukaan, joten tulostukset, postitukset, kassakaappisäilytykset ja jopa pdf:t tuntuvat antiikkisilta."

Ilona Kangas, General Manager


Jo yli 20 000 yritystä luottaa Sopimustietoon


Yli 8 000 sopimusklausaalia, joiden yhdistelminä syntyy asiakirjoja lukemattomiin tarpeisiin
Yli 8 000 sopimusklausaalia, joiden yhdistelminä syntyy asiakirjoja lukemattomiin tarpeisiin

Palvelu tuo yrittäjien käyttöön laadukkaat ja kattavat yritystoiminnan asiakirjasisällöt suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Luotettava ja turvallinen
Luotettava ja turvallinen

Sopimustiedon viimeisin tietoturvatarkastus on suoritettu 17.12.2020 elfGROUP Cyber Security Services Ltd:n toimesta.

Sähköinen kokonaisuus
Sähköinen kokonaisuus

Voit hyödyntää Sopimuskonetta, sähköistä allekirjoitusta (pankkitunnuksilla tai ilman), automaattista arkistointia ja tietopalvelurajapintoja samassa palvelussa.