Paras tapa laatia ja allekirjoittaa kaikki yrityksen sopimukset

Sopimustieto on yli 20 000 yrityksen hyödyntämä palvelu yritystoiminnan asiakirjojen laatimiseen, allekirjoittamiseen ja arkistointiin.

Katso esittely Varaa palvelun etädemo

Kokeile nyt Sopimustietoa täysin maksutta

Jopa yli 1 000 euron arvoiset sopimukset pikavalinnoin 10 minuutissa.

Kokeile ilmaiseksi -painikkeella hyväksyt käyttöehdot ja tietosuojaselosteen.

Laadi yrityksesi asiakirjat helposti ammattimaisesti

Palvelun avulla kykenet laatimaan asiakirjoja pikavalinnoilla tuhansiin erilaisiin yritystoiminnan tarpeisiin työsuhteen asiakirjoista pöytäkirjoihin, tarjouksiin ja asiakassopimuksiin. Myös juristit hyödyntävät palvelua.

Laaja valikoima sopimuksia yritykselle
Laaja valikoima sopimuksia yritykselle

Palvelu tuo jokaisen yrityksen käyttöön laadukkaat ja kattavat yritystoiminnan asiakirjasisällöt.

Älykäs automaatio laadintaan
Älykäs automaatio laadintaan

Saat sisällöt asiakirjaasi pikavalinnoin. Teknologia mahdollistaa sisältöjen valitsemisen omaa käyttötarvetta vastaavaksi.

Päivittyvät sisällöt
Päivittyvät sisällöt

Asiakirjasisällöt ovat juristien ylläpitämät ja niitä päivitetään vastaamaan vallitsevaa lainsäädäntöä ja oikeuskäytäntöä.


Käyttäjien kiittämä palvelu

"Sopimustiedon palvelu on toiminut erittäin hyvin. Olemme tehneet monenlaisia sopimuksia ja asiakirjoja Sopimuskoneella. Valtakirjoja, liikehuoneiston vuokrasopimuksia, työsopimuksia, työtodistuksia. Erityisesti kausityöntekijöiden työsuhdeasiakirjoja on tehty paljon. Sähköisestä allekirjoituksesta on ollut iso apu, koska porukka liikkuu meillä paljon ja nimen voi saada sopimukseen tien päälläkin."

Elina Suikki, hankepäällikkö

"Sopimustieto on yksi parhaista verkkopalveluista, joita käytän! Sopimustieto on mahdollistanut täysin paikasta riippumattoman sopimusten hallinnan. Haluamme myös työskennellä mahdollisimman modernisti lean-ajattelun mukaan, joten tulostukset, postitukset, kassakaappisäilytykset ja jopa pdf:t tuntuvat antiikkisilta. Teemme sopimukset Sopimuskoneessa, joko käyttäen palvelun valmiita asiakirjamalleja tai omia sisältöjämme."

Ilona Kangas, General Manager

"Olen käyttänyt useita järjestelmiä ja täytyy sanoa, että Sopimustieto on yksi parhaista. Palvelu on yksinkertaisimpia ja käyttäjäkokemukseltaan intuitiivisimpia järjestelmiä, joita olen käyttänyt. Yleensä kun käyttöön tulee uusi järjestelmä, tulee paljon kysymyksiä, miten järjestelmässä edetään. Sopimustiedon osalta kysymyksiä on ollut todella vähän. "

Tommi Saari, toimitusjohtaja


Luotettava ja turvallinen palvelukokonaisuus
Luotettava ja turvallinen palvelukokonaisuus

Sopimustiedon viimeisin tietoturvatarkastus on suoritettu 17.12.2020 elfGROUP Cyber Security Services Ltd:n toimesta.

Sähköinen allekirjoitus ja automaattinen arkistointi
Sähköinen allekirjoitus ja automaattinen arkistointi

Hyödynnä Sopimuskonetta, sähköistä allekirjoitusta, automattista arkistointia ja tietopalvelurajapintoja samassa palvelussa.Sujuvaa sopimista

Olemme halunneet mahdollistaa sen, että jokainen pystyy laatimaan luotettavan sopimuksen ilman aikaisempaa kokemusta juridisista sisällöistä.

Nyt jopa yli 1 000 euron arvoisten sopimusten ja asiakirjojen laatiminen onnistuu palvelussa pikavalinnoin vastaavalla laadulla kuin juristin tekemänä.

Jokainen yritys kykenee nyt laatimaan asiakassopimukset, osakassopimukset, pöytäkirjat sekä työsopimukset sujuvasti palvelun avulla. Asiakirjan laadinta tapahtuu pikavalinnoilla, allekirjoittaminen puhelimella missäpäin maailmaa tahansa ja dokumenttien arkistointi hoituu palvelussa automaattisesti.


Miksi Sopimustieto?

Sovit vaivatta kirjallisesti ja juridisesti pätevästi
Sovit vaivatta kirjallisesti ja juridisesti pätevästi

Laajat juristien ylläpitämät sisällöt käytössäsi. Osakassopimuksesta työsuhteen asiakirjoihin ja kokouspöytäkirjoihin.

Yhtenäistät toimintatavat älykkäällä automaatiolla
Yhtenäistät toimintatavat älykkäällä automaatiolla

Asiakirjojen laatiminen pikavalinnoilla ja juristien valmiiksi luoduilla malleilla. Laatiminen, allekirjoittaminen ja arkistointi samassa palvelussa.

Annat yrityksestäsi edistyksellisen kuvan myös työntekijöillesi
Annat yrityksestäsi edistyksellisen kuvan myös työntekijöillesi

Laadit sopimukset oikein, allekirjoitutat ne puhlimella missä ja milloin vain, ja asiakirjasi säilyvät tallessa automaattisesti.

Toimit sähköisesti ja turvallisesti
Toimit sähköisesti ja turvallisesti

Sopimustiedon viimeisin tietoturvatarkastus on suoritettu 17.12.2020 elfGROUP Cyber Security Services Ltd:n toimesta


"Sopimuskoneen avulla yrityksemme on aidosti paperiton. Aiemmin paperiset sopimukset skannattiin – nyt sopimukset tehdään suoraan sähköisesti.

Nyt asiakkaiden kanssa sopimukset tehdään ja allekirjoitetaan sähköisesti. Toiminta on nopeaa, yksinkertaista ja laadukasta."

Esa Halmesmäki, Täsmä Työterveys

"Sopimuskone on huikea palvelu. Sen on todennut useampi asiakkaistammekin.

Jos haluat elää ajan hermolla, ota Sopimuskone käyttöön!"

Ilkka Määttä, Meknia Oy

“Palvelun käyttökokemus on ollut meillä erittäin hyvä!

Sopimusten muoto on siisti ja toimiva. Myös palvelun automaatio on todella kätevä. Monet pienetkin jutut on mietitty kuntoon; esimerkiksi sopijakumppaneiden tiedot (y-tunnukset, osoitteet) päivittyvät sopimuksiin automaattisesti, mikä nopeuttaa paljon."

Jouko Pannula, Brand Toimitilat

"Sopimustiedon teknologian avulla Mestis-seurat voivat toimia vastuullisemmin sekä avoimemmin muun muassa yhteistyökumppaneiden suuntaan.

Tällä parannamme urheilijoiden, seurojen sekä sidosryhmien oikeusturvaa."

Olli Aro, Jääkiekkoliiton mestaruussarja MESTIS

"Meille erityisen hyvää on ollut sähköinen, paikasta riippumaton allekirjoitusmahdollisuus.

Asiakkaitamme on ympäri Suomea ja myös ulkomailla. Samoin selkeä paikka arkistoida sopimukset pilvipalveluun on tätä päivää.

Ja tottakai kaikkein tärkeimpänä ovat itse sopimukset: lähes kaikkiin yritystoiminnassamme tarvittaviin sopimuksiin olemme saaneet tätä kautta apua."

Martti Hakala, Veros Oy