Älykäs Sopimuskone yrityksesi arkeen

Uusi digitaalinen palvelu yrityksesi käyttöön alle minuutissa. Laadi, allekirjoita ja arkistoi sähköisesti kaikki yritystoiminnan sopimukset ja muut asiakirjat vaivatta yhdellä alustalla.

Lounea Palvelut Oy:n asiakkaana voit kokeilla palvelua tästä veloituksetta

Syötä yrityksesi nimi ja omat tietosi. Voit kokeilla palvelua laatimalla yhden sopimuksen. Kun haluat palvelun kokonaisuudessaan käyttöösi, voit olla yhteydessä Lounean asiantuntijoihin ja aktivoida tilauksen.

Helppo palvelu yrityksellesi - laadi, allekirjoita ja arkistoi yrityksesi sopimukset ja muut asiakirjat sähköisesti Sopimuskoneella

Sopimuskone on älykäs teknologinen alusta minkä tahansa asiakirjan laatimiseen. Käytössäsi on helposti muokattavat juridiset asiakirjasisällöt sekä teknologia, jonka avulla voit laatia minkä tahansa asiakirjan omalla sisällölläsi haluamallasi tavalla. Kokonaisuuden helpottamiseksi asiakirjat voi allekirjoittaa sähköisesti ja kaikki arkistoituu yrityksen Sopimustilille automaattisesti. Helppokäyttöistä Sopimuskonetta käyttää yli 1 000 yritystä ja 30 000 yksityishenkilöä. Asiakkainamme on niin pörssiyhtiöitä, start-upeja, kuntia, oppilaitoksia, yhdistyksiä kuin vuokranantajiakin.

Helppokäyttöinen ja luotettava palvelu yrityksellesi

Sopimuskone muotoilee sopimuksesi automaattisesti valintojesi mukaan, tuhansiin eri sopimustilanteisiin. Käytössäsi on kaikki tärkeimmät yritystoiminnan asiakirjat Sopimustiedon teknologialla.

Vahva ja Helppo sähköinen allekirjoitus

SopimusSign tarjoaa helpon ja turvallisen tavan allekirjoittaa asiakirjasi juridisesti pätevästi. Älypuhelimella, milloin ja missä vain.

Automaattinen arkistointi

Sopimuskoneella laaditut asiakirjat arkistoituvat automaattisesti Sopimustilillesi, jonne sinulla on pääsy vuorokauden kaikkina aikoina vaikka älypuhelimella.


rullamedia logo
Bisnode logo
täsmä työterveys logo

Miten yrityksesi hyötyy Sopimuskoneen käytöstä?

Laadit ja allekirjoitat yrityksesi sopimukset ja muut asiakirjat tehokkaasti palvelun sopimus- ja asiakirjasisällöillä sekä täysin sähköisellä palvelualustalla. Hyödyntämällä Sopimuskoneen älykästä teknologiaa asiakirja- ja sopimusprosesseihin annat yritystoiminnastasi edistyksellisen ja ammattimaisen kuvan.