Salassapitosopimus (NDA) pikavalinnoin

Laadi salassapitosopimus muutamassa minuutissa. Kokeile, miten helppoa se on palvelulla, jota myös juristit käyttävät.

Katso video

Laadi nyt salassapitosopimus

Yli 15 000 yrityksen hyödyntämä palvelu on käytössäsi heti.

Kokeile ilmaiseksi -painikkeella hyväksyt käyttöehdot ja tietosuojaselosteen.

Miksi yrittäjät käyttävät Sopimustietoa - ja miksi käyttäjät rakastavat palvelua?

Sopimustieto on yli 15 000 yrityksen hyödyntämä helppokäyttöinen palvelu, jolla laadukkaiden sopimusten ja asiakirjojen laatiminen onnistuu keneltä tahansa, ilman juristia. Palvelun avulla yritykset toimivat ammattimaisesti ja säästävät huomattavia summia rahaa.

Lainsäädännön antama suoja liikesalaisuuksiin on suppea, epäselvä ja riittämätön, joten salassapidosta on tehtävä erillinen sopimus, jos haluat todellista juridista suojaa rahanarvoisille ideoille, suunnitelmille ja esimerkiksi tuotekehitystiedoille. Voit laatia Sopimustiedolla salassapitosopimuksen alle 10 minuutissa suomeksi tai englanniksi.

Sopimustiedon käyttäjinä on niin pörssiyhtiöitä, tilitoimistoja, lakiasiaintoimistoja, start-upeja, kuntia, oppilaitoksia, yhdistyksiä kuin vuokranantajiakin.

Tee NDA aina, kun luovutat arkaluonteista tietoa

  • Esimerkiksi työntekijälle, konsultille tai alihankkijalle

  • Kun teet tai suunnittelet tekeväsi yrityskauppaa, olet suunnittelemassa merkittäviä yhteistyösopimuksia tai tekemässä muutoin merkittäviä hankintoja

Sopimustiedon yksipuolisesti velvoittavalla salassapitosopimusmallilla teet sopimuksen useaan eri tilanteeseen. Kyseistä mallia suositellaan käyttämään muun muassa työntekijän tai työharjoittelijan kanssa. Palvelusta löytyy myös molemmin puolin velvoittava salassapitosopimus sekä englanninkielisinä molemmat; salassapitosopimus molemmin puolin velvoittava ja salassapitosopimus yksipuolisesti velvoittava.


Sopimustieto.fi - Käyttäjien kiittämä palvelu

"Olen käyttänyt useita järjestelmiä ja täytyy sanoa, että Sopimustieto on yksi parhaista. Palvelu on yksinkertaisimpia ja käyttäjäkokemukseltaan intuitiivisimpia järjestelmiä, joita olen käyttänyt. Yleensä kun käyttöön tulee uusi järjestelmä, tulee paljon kysymyksiä, miten järjestelmässä edetään. Sopimustiedon osalta kysymyksiä on ollut todella vähän. "

Tommi Saari, toimitusjohtaja

"Palvelun käyttökokemus on ollut meillä erittäin hyvä! Sopimusten muoto on siisti ja toimiva. Myös palvelun automaatio on todella kätevä. Monet pienetkin jutut on mietitty kuntoon; esimerkiksi sopijakumppaneiden tiedot (y-tunnukset, osoitteet) päivittyvät sopimuksiin automaattisesti, mikä nopeuttaa paljon."

Jouko Pannula, Brand Toimitilat

"Sopimustieto on yksi parhaista verkkopalveluista, joita käytän! Sopimustieto on mahdollistanut täysin paikasta riippumattoman sopimusten hallinnan. Haluamme myös työskennellä mahdollisimman modernisti lean-ajattelun mukaan, joten tulostukset, postitukset, kassakaappisäilytykset ja jopa pdf:t tuntuvat antiikkisilta."

Ilona Kangas, General Manager


Jo yli 15 000 yritystä luottaa Sopimustietoon


Yli 7 000 sopimusklausaalia, joiden yhdistelminä syntyy asiakirjoja lukemattomiin tarpeisiin
Yli 7 000 sopimusklausaalia, joiden yhdistelminä syntyy asiakirjoja lukemattomiin tarpeisiin

Palvelu tuo yrittäjien käyttöön laadukkaat ja kattavat yritystoiminnan asiakirjasisällöt suomen ja englannin kielillä.

Luotettava ja turvallinen
Luotettava ja turvallinen

Sopimustieto.fi -palvelun viimeisin tietoturvatarkastus on suoritettu 9.9.2019 elfGROUP Cyber Security Services Ltd:n toimesta.

Sähköinen kokonaisuus
Sähköinen kokonaisuus

Voit hyödyntää Sopimuskonetta, sähköistä allekirjoitusta (pankkitunnuksilla tai ilman), automaattista arkistointia ja tietopalvelurajapintoja samassa palvelussa.