Laadukas osakassopimus ilman juristia

Luonnostele ja laadi osakassopimus suomeksi tai englanniksi. Kokeile, miten helppoa se on palvelulla, jota myös juristit käyttävät.

Katso video

Laadi nyt osakassopimus

15 000 yrityksen hyödyntämä palvelu on käytössäsi heti.

Kokeile ilmaiseksi -painikkeella hyväksyt käyttöehdot ja tietosuojaselosteen.

Juridiikan ammattilaisten kehittämät sisällöt helposti käytössäsi

Osakassopimuksen laatiminen maksaa useimmiten lakitoimistossa jopa yli 1000 euroa. Sopimustiedolla jokainen yrittäjä pystyy itse laatimaan osakassopimuksen laadukkaasti - ilman aikaisempaa kokemusta juridisista sisällöistä. Palveluun tutustujat saavat nyt laatia osakassopimuksen maksutta suomeksi tai englanniksi.

Sopimustiedon osakassopimus sisältää tuhannen eri osakassopimusmallin sisällöt. Sopimus muuntautuu palvelussa tarpeisiisi: valitset sopivat ehdot hiirenklikkauksin – ehdot muuntuvat sen mukaan, miten vastaat palvelun esittämiin kysymyksiin yhtiösi tilanteesta. Sopimustiedon muuntuva osakassopimus sisältää juristien ylläpitämät lausekkeet muun muassa seuraavilla osa-alueilla:

 • Yhtiökokouksen toiminta

 • Hallituksen toiminta

 • Osingonmaksun rajoittaminen

 • Osakkeiden luovuttaminen

 • Osakkaiden työskentelyvelvoite

 • Osakkeiden hinta luovutustilanteissa

 • Salassapitovelvollisuus

 • Kilpailu- ja rekrytointikielto

 • Immateriaalioikeuksien luovutus

 • Sopimuksen voimassaolo

 • Sopimusrikkomukset & sopimussakko

 • Erimielisyyksien ratkaiseminen

 • Sopimukseen sovellettava laki

Lisäksi palvelu neuvoo sinua sopimusta laatiessasi ehtojen vaikutuksista ja sopimuksessa käytettävästä terminologiasta.

Miksi yritysten pelisäännöt sovitaan Sopimustiedolla - ja miksi käyttäjät rakastavat palvelua?

Sopimustieto on yli 15 000 yrityksen hyödyntämä helppokäyttöinen palvelu, jolla laadukkaiden sopimusten ja asiakirjojen laatiminen onnistuu keneltä tahansa, ilman juristia. Palvelun avulla yritykset toimivat ammattimaisesti ja säästävät huomattavia summia rahaa. Palvelu on jatkuvassa käytössä myös yritystoiminnan ja juridiikan ammattilaisilla: yli 400 tilitoimistossa sekä lukuisat lakitoimistot ja tilintarkastajat hyödyntävät palvelua päivittäin.


Sopimustieto.fi - Käyttäjien kiittämä palvelu

"Sopimustieto on yksi parhaista verkkopalveluista, joita käytän! Sopimustieto on mahdollistanut täysin paikasta riippumattoman sopimusten hallinnan. Haluamme myös työskennellä mahdollisimman modernisti lean-ajattelun mukaan, joten tulostukset, postitukset, kassakaappisäilytykset ja jopa pdf:t tuntuvat antiikkisilta. Teemme sopimukset Sopimuskoneessa, joko käyttäen palvelun valmiita asiakirjamalleja tai omia sisältöjämme."

Ilona Kangas, General Manager

"Olen käyttänyt useita järjestelmiä ja täytyy sanoa, että Sopimustieto on yksi parhaista. Palvelu on yksinkertaisimpia ja käyttäjäkokemukseltaan intuitiivisimpia järjestelmiä, joita olen käyttänyt. Yleensä kun käyttöön tulee uusi järjestelmä, tulee paljon kysymyksiä, miten järjestelmässä edetään. Sopimustiedon osalta kysymyksiä on ollut todella vähän. "

Tommi Saari, toimitusjohtaja

"Sopimustieto on monipuolinen kokonaispalvelu. Olen perustanut Sopimustiedon avulla esimerkiksi yli kymmenen osakkaan osakeyhtiön, tehnyt yhtiöjärjestyksen, osakassopimuksen ja hallituksen vakuutuksen PRH:lle siitä, että on toimittu osakeyhtiölain mukaisesti. Kaikki on sujunut loistavasti! Kaikki osakkaat asuvat eri puolella Suomea, joten allekirjoitustenkin keräys on sujunut tosi hienosti, kun ei tarvitse erikseen papereita skannailla ja lähetellä. Mahtavaa!"

Anne Idström, talouden erityisasiantuntija


Jo yli 15 000 yritystä luottaa Sopimustietoon


Yli 7 000 sopimusklausaalia, joiden yhdistelminä syntyy asiakirjoja lukemattomiin tarpeisiin

Palvelu tuo yrittäjien käyttöön laadukkaat ja kattavat yritystoiminnan asiakirjasisällöt suomen ja englannin kielillä.

Luotettava ja turvallinen

Sopimustieto.fi -palvelun viimeisin tietoturvatarkastus on suoritettu 9.9.2019 elfGROUP Cyber Security Services Ltd:n toimesta.

Sähköinen kokonaisuus

Voit hyödyntää Sopimuskonetta, sähköistä allekirjoitusta (pankkitunnuksilla tai ilman), automaattista arkistointia ja tietopalvelurajapintoja samassa palvelussa.