Sopimustietoa käyttävät niin juristit, tilintarkastajat, tilitoimistot kuin yrittäjätkin. Palveluun luottaa jo yli 80 000 käyttäjää.

"Sopimuskoneen avulla yrityksemme on aidosti paperiton. Aiemmin paperiset sopimukset skannattiin – nyt sopimukset tehdään suoraan sähköisesti. Kaikki asiakirjat ovat Sopimustiedon tarjoamassa sähköisessä arkistossa, jonka voi itse järjestää haluamallaan tavalla."

– Esa Halmesmäki, hallituksen puheenjohtaja

Täsmä Työterveyden kokemuksia Sopimustiedosta
Täsmä Työterveyden kokemuksia Sopimustiedosta

"Sopimustiedon Sopimuskoneen avulla pääsimme viimeisistäkin papereista eroon eli allekirjoitusta varten tulostettavista toimeksiantosopimuksistamme. Nykyään laadimme kaikki sopimukset Sopimuskoneella sähköisin allekirjoituksin varustettuna."

– Anu Reniers, toimitusjohtaja

Tilitoimisto Paperlessin kokemukset Sopimustiedosta
Tilitoimisto Paperlessin kokemukset Sopimustiedosta

"Olen käyttänyt elämässäni viiden Suomen Top 10 -asianajotoimiston palveluita. Sopimuskoneen mallisisällöissä on huomioitu samat asiat kuin näiden toimistojen töissä. Sopimuskoneen toimiva sähköinen allekirjoitus on antanut yhtiöstämme uusille kumppaneille vakaan ja edistyksellisen kuvan."

– Markus Myllymäki, toimitusjohtaja

Toivo Groupin kokemuksia Sopimustiedosta
Toivo Groupin kokemuksia Sopimustiedosta

"Aiemmin teimme kaikki sopimuksemme tekstinkäsittelyohjelmalla, mutta otimme Sopimuskoneen käyttöön alkuvuodesta ja se muutti kaiken! Sopimusten tekeminen on nopeutunut valtavasti, sopimusten allekirjoittaminen on helpottunut ja sopimusten tietoturva on parantunut. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Sopimuskoneeseen ja jatkamme sen käyttöä myös tulevaisuudessa."

– Joonas Puurunen, toimitusjohtaja

"Sopimuskone on yksi yksinkertaisimpia ja käyttäjäkokemukseltaan intuitiivisimpia järjestelmiä, joita olen käyttänyt. Yleensä kun käyttöön tulee uusi järjestelmä, tulee paljon kysymyksiä, miten järjestelmässä edetään. Sopimuskoneen osalta kysymyksiä on ollut todella vähän. Olen käyttänyt useita järjestelmiä ja täytyy sanoa, että tämä on yksi parhaista."

– Tommi Saari, toimitusjohtaja

"Olemme tehneet Sopimustiedon palvelussa kaikkiaan muutamia satoja erilaisia asiakirjoja, joko Sopimuskoneella tai omilla vanhoilla asiakirjamalleillamme. Olemme hyvin tyytyväisiä tähän ratkaisuun. Allekirjoittamiseen ei tarvitse sopia ja varata aikaa, koska allekirjoittaminen käy helposti tietokoneella tai kännykällä ajasta ja paikasta riippumatta."

– Juha Saarela, toimitusjohtaja

"Olemme erittäin tyytyväisiä Sopimuskoneeseen. Olemme saaneet sähköistettyä ja tehostettua kaikki tarjoukset, sopimukset ja muut asiakirjat. Palvelu on suhteellisen helppo aloittaa ja ottaa käyttöön. Sähköiset allekirjoitukset ovat tätä päivää, eikä huomisen juttu. Sopimustieto on kuunnellut kaikki meidän toiveet ja toteuttanut niistä valtaosan, eli palvelua kehitetään voimakkaasti asiakkaiden toiveiden mukaiseksi."

– Harri Ruokokoski, toimitusjohtaja

"AC Oulun tavoitteena on toimintojen digitalisointi ja Sopimuskone on auttanut meitä huomattavasti tässä tavoitteessa – olemme olleet todella tyytyväisiä palveluun ja erityisesti haluun kehittää sitä jatkuvasti. Pelaajasopimus Japaniin tehtiin ja saatiin allekirjoitettuna takaisin muutamassa minuutissa, ilman ainuttakaan tulostusta tai skannausta!"

– Juho Meriläinen, toimitusjohtaja

"Olemme käyttäneet Sopimuskoneen laajaa sopimuspankkia moniin tarpeisiin – viimeksi tänään tein hallituksen kokouksen pöytäkirjan palvelussa. Kun otimme Sopimuskoneen käyttöön, ensimmäinen ajatus oli sopimuksenteon nopeuttaminen. Laajasta sopimuspankista on kuitenkin lisäksi löytynyt paljon sellaisia sopimusmalleja, joita meillä ei alun alkaen edes ollut."

– Niko Lahtinen, Partner

"Käytämme Sopimuskonetta muun muassa tasekirjojen allekirjoittamiseen, kokouspöytäkirjojen, vuokrasopimusten, velkakirjojen ja edunvalvontavaltakirjojen laadintaan. Tilitoimistolla madaltuu kynnys vaikeampienkin asiakirjojen laatimiseen asiakasyrityksille, kun käytössä on Sopimuskone."

– Mervi Savola, palvelupäällikkö

"Olemme käyttäneet Sopimuskonetta osana hallinnon ja myynnin prosessejamme alkuvuodesta 2017 lähtien. Toimivuudesta kertoo paljon se, että kuluvan vuoden aikana olemme toteuttaneet Sopimuskoneella miltei kaikki HR- ja liiketoimintasopimuksemme alusta loppuun. On näppärää huomata, kuinka helppoa ja nopeaa on rakentaa esimerkiksi työsopimus palvelussa. Kun palvelua ei vielä ollut, sopimuksia lähetettiin postitse tai sähköpostitse ja allekirjoitusprosessi vei paljon aikaa. Meille Sopimuskone on ollut aito askel kohti paperitonta liiketoimintaa."

– Antti Immonen, toimitusjohtaja

"Olemme käyttäneet Sopimuskonetta ennen kaikkea toimeksiantojen sopimiseen. Hiljalleen olemme alkaneet tekemään sillä myös muita asiakirjoja, kuten yhtiökokouksen pöytäkirjoja. Kun aloin käyttämään palvelua, välitön ensimmäinen kokemus oli, että tämä on sopimista 2000-luvulla – näin asiat kuuluu hoitaa nykyaikana. Sopimuskone on nopeuttanut sopimusten laatimista ja tehnyt miellyttävää työstä, jota aiemmin pidin lähinnä tuskastuttavana."

– Jussi Riekki, toimitusjohtaja


Liity yli 80 000 käyttäjän joukkoon. Saat palvelun heti käyttöön.

Aloita tästä