Palvelu, jolla kuka tahansa osaa laatia juridisesti päteviä asiakirjoja.

Sopimustieto on yli 80 000 käyttäjän hyödyntämä palvelu elämän ja yritystoiminnan asiakirjojen laatimiseen, sähköiseen allekirjoittamiseen ja arkistointiin.

Kokeile nyt täysin maksutta

Jopa yli 1 000 euron arvoisten sopimusten ja asiakirjojen laatiminen onnistuu 10 minuutissa.

Kokeile ilmaiseksi -painikkeella hyväksyt käyttöehdot ja tietosuojaselosteen.

Miksi Sopimustieto?

Sopimukset helposti pikavalinnoin
Sopimukset helposti pikavalinnoin

Laadukkaat juridiset sisällöt yli 300 sopimukseen ja muuhun asiakirjaan, joiden laatiminen onnistuu helposti pikavalintojen avulla.

Juristi apunasi
Juristi apunasi

Mikäli tarvitset apua tietyn oikeustoimen suunnitteluun, käytössäsi on henkilökohtainen yhteys juristiin osana palvelun kuukausimaksua.

Kiinteä kuukausihinta
Kiinteä kuukausihinta

Kaikki asiakirjamallit sekä reaaliaikainen yhteys juristiin ovat käytettävissä edulliseen, etukäteen tiedossa olevaan kuukausihintaan.

Sähköinen allekirjoitus ja arkisto
Sähköinen allekirjoitus ja arkisto

Asiakirjojen allekirjoitus onnistuu helposti sähköisellä allekirjoituksella, minkä jälkeen asiakirja tallentuu automaattisesti käyttäjätilillesi.Asiakkaidemme rakastama palvelu
Asiakkaidemme rakastama palvelu

Jo yli 20 000 yritystä luottaa palveluumme sopimusten ja muun yrityshallinnon hoidossa. Asiakkaamme arvostavat meissä erityisesti helppokäyttöisyyttä ja kattavaa määrää asiakirjamalleja, joiden ansiosta kaikki oikeustoimet on voitu keskittää yhteen palveluun.

Tutustu asiakaskokemuksiin
Kattava valikoima juridisia sisältöjä
Kattava valikoima juridisia sisältöjä

Tarvitsitpa sitten työsopimusta, asiakassopimusta, osakassopimusta, pöytäkirjaa tai muuta asiakirjaa, se hyvin todennäköisesti löytyy palvelustamme. Tärkeimmät yrityshallinnon sisällöt ovat myös ruotsiksi ja englanniksi.

Tutustu asiakirjavalikoimaamme

Laadi asiakirjasi laadukkaasti pikavalinnoin

Palvelu kysyy sinulta vaiheittain, millaista oikeustoimea suunnittelet, ja lisää asiakirjaan tilanteeseesi sopivat mallisisällöt. Voit hyödyntää pikavalintoihin perustuvaa teknologiaa myös omiin sisältöihisi.

Selaa yritystoiminnan sisältöjä tästä

Allekirjoita sähköisesti missä ja milloin vain

Allekirjoita vahvasti pankkitunnuksilla taikka piirtämällä allekirjoituksesi älypuhelimen näytölle. Voit hyödyntää allekirjoitustamme paitsi palvelussamme laatimiisi asiakirjoihin, myös muihin asiakirjoihisi.

Asiakirjasi arkistoituvat automaattisesti

Kaikki palvelussa laaditut asiakirjat arkistoituvat suojattuun arkistoon – myös keskeneräiset. Helpota hallinnointia, tee muistiinpanoja ja aseta muistutuksia sopimustesi tärkeistä määräpäivistä.


Yli 80 000 käyttäjää luottaa Sopimustietoon

Oikotie
Sanoma
Mestis