Luotettavaa sopimustietoa yhteisösi arkeen - nyt myös englannin kielellä!

Uusi helppokäyttöinen palvelu yrityksesi, kaupunkisi tai esimerkiksi urheiluseurasi käyttöön alle minuutissa. Hyödynnä luotettavia juristien ylläpitämiä sisältöjä älykkään teknologian avustamana.

Uusi yrityskäyttäjä, tutustu Sopimuskoneeseen

Syötä vain yrityksesi nimi ja tietosi, niin pääset näkemään miten palvelu toimii käytännössä. Rekisteröitymisen jälkeen voit aktivoida palvelun tilauksen.

Tärkeimmät asiakirjat nyt myös englannin kielellä

Luotettavaa sopimustietoa älykkäällä ja helppokäyttöisellä palvelulla. Käytössäsi on helposti muokattavat ja laadukkaat juridiset sisällöt sekä teknologia, jonka avulla voit laatia minkä tahansa asiakirjan myös tarvittaessa omalla sisällölläsi haluamallasi tavalla. Kokonaisuutta helpottaa asiakirjojen sähköinen allekirjoittaminen sekä automaattinen arkistointi. Asiakkainamme on niin pörssiyhtiöitä, tilitoimistoja, lakiasiaintoimistoja, start-upeja, kuntia, oppilaitoksia, yhdistyksiä kuin vuokranantajiakin. Sopimuskoneella on jo yli 40 000 käyttäjää!

Laadi helposti luotettavilla sisällöillä

Juristien laatimat ja auditoidut luotettavat sopimus- ja asiakirjasisällöt. Laadit sekä hallinnon että päivittäisliiketoiminnan sopimusasiat helposti luotettavilla sisällöillä suomen ja englannin kielillä.

Sopimuskoneella on valmiiden juridisten asiakirjasisältöjen lisäksi itse räätälöitävä sopimusmalli suomen, englannin ja ruotsin kielillä.

Allekirjoita nopeasti, missä ja milloin vain

Kaksi juridisesti luotettavaa allekirjoitustapaa: SopimusSign Vahva ja Helppo. Allekirjoita vahvasti tunnistautuen pankkitunnuksilla tai nopeasti piirtämällä allekirjoituksen älypuhelimen näyttöön.

Voit tuoda palveluun myös muualla laadittuja asiakirjoja PDF-muodossa ja allekirjoittaa ne sähköisesti SopimusSignilla.

Arkistoi automaattisesti

Kaikki palvelussa laaditut keskeneräiset ja valmiit asiakirjat arkistoituvat automaattisesti suojattuun Sopimustilin arkistoon.

Arkistoon voi tuoda talteen myös omia muualla laadittuja asiakirjoja ja kerran laadittuja asiakirjoja voi hyödyntää jatkossa monistamalla.


Sanoma logo
Accountor logo
Mestis logo
Oikotie logo
Puuilo logo
Hoivatilat logo
Meiko logo
Suomen Yrittäjät logo
Uusyrityskeskus logo

Sopimustieto.fi on tietoturvasertifioitu

Palvelun viimeisin tietoturvatarkastus on suoritettu 9.9.2019 elfGROUP Cyber Security Services Ltd:n toimesta. Sopimustiedolle on tärkeää, että asiakkaiden käyttäjätiedot ja asiakirja-aines pysyvät suojattuna ja tallessa. Valmis asiakirja-aines on ainoastaan oikeutettujen rekisteröityjen käyttäjien saatavilla ja sitä säilytetään turvallisesti ja asianmukaisesti varmuuskopioituna.


100 % sähköinen kokonaisuus

Sopimuskoneella laadit, allekirjoitat ja arkistoit kaikki asiakirjasi sähköisesti. Näin vältät tulostamisen ja turhat tapaamiset ja saat koko asiakirjakantasi yhteen paikkaan.

Miksi Sopimuskone?

Säästä aikaasi

Asiakirjojen laatiminen pikavalinnoilla on jopa 10x tehokkaampaa kuin perinteisellä tekstinkäsittelyohjelmalla.

Vältä paperityöt

Laadi, allekirjoita ja arkistoi asiakirjasi ilman tulostamista ja mapitusta.

Minimoi juridiset riskit

Asiakirjamallimme päivitetään säännöllisesti vastaamaan ajantasaista lainsäädäntöä.

Kasvata yrityksesi arvoa

Sopimusasiansa laadukkaasti hoitanut yritys on arvokkaampi ostokohde.